banner

Viccek

 

Két rendõr horgászik. Végre több óra után sikerül fogniuk egy apró kis halat. Az egyik a markába fogja a halat, úgy, hogy annak csak a feje látszik ki, és így szól hozzá: - Most szépen elmondod, hogy hol vannak a nagyhalak!


Két barát beszélget: - Mondd, mióta hord a feleséged a szoknyája felett is nadrágot? - Amióta a drága mamája ellátja tanácsokkal.


Éjjel a laktanya kerítésén át próbálnak kiadni ketten egy lopott teherautó féltengelyt. Hirtelen váratlan segítség érkezik, és hárman már boldogulnak. - Kösz! De hogy kerülsz te ide tulajdonképpen? - kérdezi az egyik tolvaj. - Az õr vagyok a toronyból. Láttam, hogy nem megy.


- Na ez milyen állat? - áll meg az oroszlánketrec elõtt az apa a kisfiával. - Nufi! - vágja rá a gyerek. Mennek tovább és odaérnek a zsiráfhoz: - Na ez milyen állat? - Nufi! Amikor a vízilóhoz érnek, az apa már biztos benne, hogy fia tudja ennek az állatnak a nevét. - Na milyen állat ez? - Vízinufi!


Az autópiacon egy falusi ember árulja a kocsiját. Odamegy hozzá valaki, és megkérdezi: - Mennyit fogyaszt ez a kocsi városban? - Nem tudom, kérem, én falusi vagyok.


A kis elefánt életében elõször bemegy a nudista strandra. Az elsõ szembe jövõ férfin nagyon elcsodálkozik, és udvariasan megkérdezi tõle: - Bácsi ne tessék haragudni! Tetszik elég levegõt kapni azon a kicsike ormányon?


Kovács a feleségével sétál. Egyszer csak megszólal: - Vágj boldog és megelégedett képet! - Miért? - Mert ott jön az elsõ anyósom.


Az állatkertben egy akolba kerülnek a bölények és a zebrák. Napokig csak kerülgetik egymást, mígnem az egyik nap így szól egy bölényfiú egy zebrakancához: - Te honnan jöttél? - Afrikából. - És mit csináltál ott? - Jártam a szavannákat, és én voltam a legjobb futó. A zebrának tetszik a bölény társasága, ezért visszakérdez: - És te honnan való vagy? - Amerikából származom. - És mit tudsz! - Vesd le a pizsamádat majd megmutatom! - vigyorog a bölény.


- Mikor van abszolút hideg? - Amikor a jegesmedve még szivatóval sem indul. - Amikor a családfát is eltüzelik. - Amikor a sertésbõrkesztyû libabõrös lesz. - Amikor az embernek ajkára fagy a mosoly. - Amikor a mûfogsor vacog a pohárban.


Két autós beszélget: - Képzeld, pár nappal ezelõtt megbüntetett a rendõr kétezer forintra, mert nem a látási viszonyoknak megfelelõen közlekedtem. - Miért, mit nem láttál? - A rendõrt.